6 Απρ 2015

Ιδού Ο Νυμφίος έρχεται! Όταν ανοίξουμε την καρδιά μας στον θείο έρωτα...

Andy Garcia, Meg Ryan - When a Man Loves a Woman (1994)

Ιφιγένεια: Ευλογημένη η βραδιά... μας έφερε τον αγαπημένο μας Νυμφίο ...να ζεστάνει της καρδιάς την πληγωμένη... την ανεπαρκή την μοναχική και αφόρητα εξαρτημένη... από ενέργειες πράξεις και επιθυμίες ανατρεπτικές ...ψυχρές ανασταλτικές ...ικανές να σβήσουν της αγάπης μας την φλόγα. «Κι ἡ χαμένη καρδιὰ σκληραίνει καὶ αγάλλεται... Μὲ τὴ χαμένη πασχαλιὰ καὶ τὶς χαμένες πελαγίσιες φωνὲς Καὶ τ’ αδύναμο πνεῦμα ἐπείγεται νὰ ἐξεγερθεῖ.» [T.S.E]

Σοφία: Όταν αγαπάει κάποιος/α αληθινά είναι και ο δρόμος από το εγκόσμιο μονοπάτι προς Τον Νυμφίο της καρδιάς μας, που προσφέρει απλόχερα και αδιαπραγμάτευτα την αγάπη Του σε μας, όπως η γυναίκα στον άνδρα της και το αντίθετο. Εμείς υφιστάμεθα να κρατήσουμε αυτή την αγάπη που δεχόμαστε, και να την προστατεύσουμε με σεβασμό, όπως καλείται να κάνει ο άνδρας προς την γυναίκα.


Όταν ανοίξουμε την καρδιά μας στον θείο έρωτα, τότε γινόμαστε ανοιχτοί σε όλα και σε όλους και είμαστε ικανοί να προσφέρουμε και μεις αγάπη στους άλλους. «Ἰδοὺ ὁ καιρὸς ἐντάσεως ἀνάμεσα θάνατο καὶ γέννα... ὁ τόπος μοναξιᾶς... Ἀνάμεσα σὲ γαλάζια βράχια. Δίδαξέ μας νὰ μένουμε ἤρεμοι Ἔστω κι ἀνάμεσα σ’ αὐτά τὰ βράχια, Ἡ εἰρήνη μας στὸ θέλημά Του! Κι ἂς φτάσει ἡ κραυγή μου ἐπὶ Σέ.» Τ.Σ.Έλιοτ 

Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ιφιγένεια γεωργιάδου‎ » Σοφία Ντρέκου 6 Απριλίου

Σοφία, When a man loves a woman
I give you everything I got (yeah)
Trying to hold on
To your precious love
Baby please don't treat me bad


Σοφία Ντρέκου: Ακριβώς έτσι Ιφιγένειά μου πανέμορφη φίλη στενή κι αγαπημένη. Όταν αγαπάει κάποιος/α αληθινά είναι και ο δρόμος από το εγκόσμιο μονοπάτι προς Τον Νυμφίο της καρδιάς μας, που προσφέρει απλόχερα και αδιαπραγμάτευτα την αγάπη Του σε μας, όπως η γυναίκα στον άνδρα της και το αντίθετο. Εμείς υφιστάμεθα να κρατήσουμε αυτή την αγάπη που δεχόμαστε, και να την προστατεύσουμε με σεβασμό, όπως καλείται να κάνει ο άνδρας προς την γυναίκα. Όταν ανοίξουμε την καρδιά μας στον θείο έρωτα, τότε γινόμαστε ανοιχτοί σε όλα και σε όλους και είμαστε ικανοί να προσφέρουμε και μεις αγάπη στους άλλους. Η επανεκτέλεση του ωραίου τραγουδιού πολύ καλή. 6 Απριλίου στις 1:25 π.μ.

Merry Zeis: από μένα αυτό που μ' αρέσει πάρα πολύ κορίτσια Σοφία και ιφιγένεια 6 Απριλίου στις 1:30 π.μ.







ιφιγένεια γεωργιάδου: Merry πολύ ωραία μουσική !!! 6 Απριλίου στις 1:32 π.μ.
Merry Zeis: ιφιγένεια πολυαγαπημένη !!! για αυτό σας την έστειλα, μένει να δω την ταινία ... που πρέπει να είναι πολύ αισθαντική !!! 6 Απριλίου στις 1:34 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Μαρία μας υπέροχη μουσική πραγματικά!! Σ'ευχαριστούμε που μας συμπλήρωσες μουσικά. 6 Απριλίου στις 1:36 π.μ.

Merry Zeis: από την ταινία κι αυτό, η μουσική αυτής της ταινίας είναι θεϊκή, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 6 Απριλίου στις 1:37 π.μ.








Σοφία Ντρέκου » ιφιγένεια γεωργιάδου 6 Απριλίου 2015

Ιφιγένειά μου, εκτός από την προσωπική μας καληνύχτα που είπαμε, να σου την πω και διαδικτυακά, Φεϊσμπουκικά; :) Έλα να κάνουμε Ιφιγένειά μου, με θέρμη φλογερή μιά διάπυρη προσευχή σε Εκείνον τον Παντοδύναμο Θεό να στείλει αγγέλους τρυφερούς προστάτες ευεργετικούς στον διαδικτυακό μας κόσμο που δυσκολεύεται να βρει τις ισορροπίες του.


ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, ευλογημένη η βραδιά... μας έφερε τον αγαπημένο μας Νυμφίο ...να ζεστάνει της καρδιάς την πληγωμένη... την ανεπαρκή την μοναχική και αφόρητα εξαρτημένη... από ενέργειες πράξεις και επιθυμίες ανατρεπτικές ...ψυχρές ανασταλτικές ...ικανές να σβήσουν της αγάπης μας την φλόγα... 6 Απριλίου στις 2:05 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Κι ἡ χαμένη καρδιὰ σκληραίνει καὶ αγάλλεται Μὲ τὴ χαμένη πασχαλιὰ καὶ τὶς χαμένες πελαγίσιες φωνὲς Καὶ τ’ αδύναμο πνεῦμα ἐπείγεται νὰ ἐξεγερθεῖ T.S.E 6 Απριλίου στις 2:07 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Ἰδοὺ ὁ καιρὸς ἐντάσεως ἀνάμεσα θάνατο καὶ γέννα... ὁ τόπος μοναξιᾶς... Ἀνάμεσα σὲ γαλάζια βράχια. Δίδαξέ μας νὰ μένουμε ἤρεμοι Ἔστω κι ἀνάμεσα σ’ αὐτά τὰ βράχια, Ἡ εἰρήνη μας στὸ θέλημά Του! Κι ἂς φτάσει ἡ κραυγή μου ἐπὶ Σέ. T.S.E. 6 Απριλίου στις 3:30 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Ο υπέροχος άγγελος είναι δημιουργία της αγαπημένης μου φίλης Theo. 6 Απριλίου στις 1:33 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, στις αναμνήσεις αναπαύεται ο νούς... από τις ποικίλες νεωτερικές αναδομήσεις... των επερχόμενων... των ενεργά στηρικτικών αναπτυσσόμενων εμπειριών ....σε συναισθηματικές καταδύσεις..· 1 χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.