5 Απρ 2016

Η παραμονή μιά θύμηση που αφήσαμε να πέσει...



Η παραμονή μιά θύμηση που αφήσαμε να πέσει...
‎Ιφιγένεια Γεωργιάδου - Σοφία Ντρέκου

Ιφιγένεια: Σοφία, Η παραμονή μιά θύμηση που αφήσαμε να πέσει σε ιδεατούς μονόδρομους και πάθη με ανελέητη όψη.[Τα Δάκρυα της Νύχτας]


Σοφία: Ιφιγένεια, Κι αν δεν μπορεί η αγάπη να ζήσει μέσα μας, τότε θα επαναστατήσει για να πεθάνει ελεύθερη, εκτός κοινωνίας μόνο μέσα στα χέρια της ανθρωπότητας, διότι το πάθος είναι ένα φως που σπάζει ακόμα και το σκοτάδι.

Ιφιγένεια: Συμπαντικά πετάγματα ανιχνεύουμε την άκρη του ορίζοντα ακροβατώντας στο όνειρο.
Σοφία: Ιφιγένειά μου, συμπαντική κοινή διαδρομή με λευκά όνειρα φωτεινά!

Σοφία: Ο μικρός πρίγκιπας, περνώντας την έρημο, δε συνάντησε παρά μονάχα ένα λουλούδι. Ένα λουλούδι με τρία πέταλα, ένα λουλούδι ασήμαντο...
- «Καλημέρα» είπε ο μικρός πρίγκιπας.
- «Καλημέρα» είπε το λουλούδι.
- «Πού είναι οι άνθρωποι;» ρώτησε ευγενικά ο μικρός πρίγκιπας. [Χίμαιρα - Μικρός Πρίγκηπας]

Ιφιγένεια: Δεν έχουν ρίζες κι αυτό τους δυσκολεύει πολύ». Σοφία μου καλή, μόνη μας ελπίδα να γίνουμε φυτά ουράνια, πατρίδα μας η άνω Ιερουσαλήμ, στήριγμα αιώνιας αποδοχής και παντοτινής εδραίωσης της ύπαρξής μας!!!
Σοφία: Η μόνη μας Πατρίδα Ιφιγένεια, η Άνω Ιερουσαλήμ, η Πατρίδα που αγαπάει τα παιδιά της και δεν τα πληγώνει ποτέ!

Ιφιγένεια: Σοφία, χορεύουμε; Μία μελωδική καληνύχτα... [Dusk at St.Theodore - Stamatis Spanoudakis]
Σοφία: Γλυκειά μου Ιφιγένεια, ναι!!! Πάμε να χορέψουμε μελωδικά σε μια έναστρη, χορευτική καληνύχτα!

Ιφιγένεια Γεωργιάδη » Σοφία Ντρέκου 25 Αυγούστου 2015

Σοφία, Η παραμονή μιά θύμηση που αφήσαμε να πέσει...
σε ιδεατούς μονόδρομους και πάθη με ανελέητη όψη..... Ι.Γ








Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, Κι αν δεν μπορεί η αγάπη να ζήσει μέσα μας, τότε θα επαναστατήσει για να πεθάνει ελεύθερη, εκτός κοινωνίας μόνο μέσα στα χέρια της ανθρωπότητας, διότι το πάθος είναι ένα φως που σπάζει ακόμα και το σκοτάδι. Ν.Λ. 6 Αυγούστου 2015 στις 2:43 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου » Σοφία Ντρέκου 5 Απριλίου 2015 στις 1:15 μ.μ. Συμπαντικά πετάγματα...
ανιχνεύουμε την άκρη του ορίζοντα... ακροβατώντας στο όνειρο...Ι.Γ







Σοφία Ντρέκου: Ιφιγένειά μου, συμπαντική κοινή διαδρομή με λευκά όνειρα φωτεινά! 5 Απριλίου 2015 στις 5:40 μ.μ.




Σοφία, χορεύουμε; Μία μελωδική καληνύχτα!!!









Σοφία Ντρέκου: Γλυκειά μου Ιφιγένεια, ναι!!! Πάμε να χορέψουμε ευχαρίστως.. τόσο όμορφο, μελωδικό... σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!! Έναστρη, χορευτική καληνύχτα!!!!!! Σοφία Ντρέκου 5 Απριλίου 2014 στις 9:50 π.μ.


Ο μικρός πρίγκιπας, περνώντας την έρημο, δε συνάντησε παρά μονάχα ένα λουλούδι. Ένα λουλούδι με τρία πέταλα, ένα λουλούδι ασήμαντο...
«Καλημέρα» είπε ο μικρός πρίγκιπας.
«Καλημέρα» είπε το λουλούδι.
«Πού είναι οι άνθρωποι;» ρώτησε ευγενικά ο μικρός πρίγκιπας.
Το λουλούδι είχε δει μια μέρα να περνάει ένα καραβάνι.
«Οι άνθρωποι; Νομίζω πως υπάρχουν έξι εφτά. Τους είχα δει πριν από χρόνια. Μα δεν ξέρεις ποτέ πού να τους βρεις. Τους πηγαινοφέρνει ο άνεμος. Δεν έχουν ρίζες κι αυτό τους δυσκολεύει πολύ».
«Γεια σου» είπε ο μικρός πρίγκιπας.
«Γεια σου» είπε το λουλούδι.





Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, «Πού είναι οι άνθρωποι;» ρώτησε ευγενικά ο μικρός πρίγκιπας. 
5 Απριλίου 2014 στις 1:43 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Δεν έχουν ρίζες κι αυτό τους δυσκολεύει πολύ». Sophia μου καλή, μόνη μας ελπίδα να γίνουμε φυτά ουράνια, πατρίδα μας η άνω Ιερουσαλήμ, στήριγμα αιώνιας αποδοχής και παντοτινής εδραίωσης της ύπαρξής μας!!! 5 Απριλίου 2014 στις 10:11 μ.μ. ·

Σοφία Ντρέκου: Η μόνη μας Πατρίδα Ιφιγένεια η Άνω Ιερουσαλήμ, η Πατρίδα που αγαπάει τα παιδιά της και δεν τα πληγώνει καλή μου φίλη κι αγαπημένη Ιφιγένεια! 5 Απριλίου 2014 στις 11:02 μ.μ. ·

Aggelos Aslanidis: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τον υπερβατικό σας διάλογο στα στενά μονοπάτια του νου! στις λεωφόρους των δύο ψυχών σε μία και από τα άυλα σώματα να λείπει η διάσταση της βαρύτητας, η οποία φθείρει την ύλη, ενώ η διάσταση της αγάπης είναι αυτή που κρατά τον δεσμό στην πορεία προς το Άπειρο! 10 Απριλίου στις 10:37 μ.μ.

Kalliopi Petkou: Τι όμορφα όλα διαλογισμένα. .....όμορφο βράδυ και καλή εβδομάδα να έχετε όλοι! !! 10 Απριλίου στις 11:38 μ.μ.


Aggelos Aslanidis: Το ότι ο μικρός πρίγκηπας συνάντησε στην έρημο λουλούδι με τρία πέταλα μου θυμίζει την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Έχει μεγάλη σημασία το ότι τα πέταλα είναι τρία. Δεν θα μπορούσε να ήταν 4, 6, 7, 9, 10,11,12, 14,15,16,......... διότι ''ΠΆΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΊΑ ΕΠΟΊΗΣΕ'' ακόμη και το λουλούδι στην μέση της ερήμου, μέσα στους αμέτρητους κόκκους της άμμου! 11 Απριλίου στις 5:09 π.μ.

Aggelos Aslanidis: Ότι ουράνιο φυτά και αν γίνεται εσείς οι δύο κυρίες αν δεν πληγεί τε από την ενέργεια που υπάρχει σε περιοχές πέραν του συμβατού ορίζοντα θα υπ ακούτε στους νόμους της Γεωμετρίας και των Αριθμών! 11 Απριλίου στις 5:21 π.μ.

Aggelos Aslanidis: Με τι σοφία δίνεται ως παράδειγμα απειροελάχιστης πιθανότητας να ξανασυναντήσει το λουλούδι τους εφτά ανθρώπους που είδε μια φορά! 11 Απριλίου στις 5:24 π.μ.

Aggelos Aslanidis: Η Αγάπη μέσα σε δύο, συντρόφισσες που ταξιδεύουν στο σύμπαν δεν μπορεί παρά είναι αγάπη με πάθος και πόθο αλληλέγγυο αλλιώς δεν μπορεί να επιβιώσει, μια δυναμική αγάπη που μεγαλώνει ανάλογα με τον χρόνο...11 Απριλίου στις 5:34 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: κ. Aggelos, πολύ χαίρομαι να διαβάζω τα επιστημονικά και βαθυστόχαστα σχόλιά σας. Και φυσικά δεν χάνονται στο πέρας των αναρτήσεων της ομάδος διότι θα ανάρτησα στην δημοσίευση. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή εβδομάδα.
11 Απριλίου στις 2:30 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Δυαδική συνύπαρξη... του ενεστώτος λόγου η φανέρωση στην επαλήθευση των ενδιάθετων πεπραγμένων 11 Απριλίου στις 3:37 μ.μ.

Στυλιανός Ματθαίου: Πάθος= συναισθηματική φόρτιση καλή ή κακή. Κάθε είδους ψυχική ταλαιπωρία ή σωματική ( Τραβάω τα πάθη του Χριστού-Εβδομάδα παθών)....Υφίσταμαι έντονη ψυχική δοκιμασία, αισθάνομαι εσωτερικό πόνο, από κάποιο γεγονός ή κατάσταση.... 11 Απριλίου στις 4:45 μ.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.