28 Αυγ 2015

Δοκιμασία οριστική σε τεντωμένο σχοινί



Δοκιμασία οριστική σε τεντωμένο σχοινί

Στις λέξεις υπάρχει πάντα ένα πείραμα! (Νίκος Καρούζος)

Νοηματοδότηση αντιφατική της ευπρεπούς παρουσίας
μίας έννοιας απόμακρα αποδεκτής από το σύνολο της περιουσίας
των καθαρών εννοιών και των ενεργητικών θεωριών
της θετικής απουσίας... (Ιφιγένεια Γεωργιάδου)


ιφιγένεια γεωργιάδου 1 Ιουνίου στις 12:45 μ.μ.

Καλό μήνα αγιασμένο
στην φωτοδοσία της χάριτος
του τρισυπόστατου Θεού της Δόξης
και της Συμπαντικής μεγαλοπρέπειας
της εναρμόνιας ειρήνης !!! I.Γ

Σοφία Ντρέκου: Καλό μήνα Ιφιγένειά μου!
1 Ιουνίου στις 4:46 μ.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, καλό μήνα φωτεινό και ευλογημένο στα άγια νάματα της υπομονής της αδιάσπαστης επιμονής και της ελπιδοφόρας χάριτος του Αγίου Πνεύματος στην κοινωνία ημών!!! 3 Ιουνίου στις 10:22 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου 1 Ιουνίου
Σοφία, Μία δοκιμασία οριστική
αποτελεί την επικίνδυνη εκδοχή
του αποτελεσματικού ανθρώπου. Ι.Γ






Σοφία Ντρέκου: ιφιγένεια, Μία δοκιμασία οριστική σε τεντωμένο σχοινί που στέκεται στο μετέωρο του φωτός της αγάπης και της υπομονής. το βίντεο εκπληκτικό σ'ευχαριστώ. 2 Ιουνίου στις 10:01 μ.μ. ·

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία σε οραματισμούς απελευθερώσης από την μηχανευμένη ανατροπή και την σιωπηλή δέσμευση των προσδοκιών μας ατενίζουμε τον μεγαλοδύναμο Θεό με εμπιστοσύνη και ελπίζουμε με αγάπη για όλη την δημιουργική φύση των κτισμάτων της άπειρης μεγαλοπρέπειας της Σοφίας Του!!! 3 Ιουνίου στις 10:26 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου 21 Μαΐου
Σοφία, Στις λέξεις υπάρχει πάντα ένα πείραμα!>>> Ν.Κ

νοηματοδότηση αντιφατική
της ευπρεπούς παρουσίας
μίας έννοιας απόμακρα αποδεκτής
από το σύνολο της περιουσίας
των καθαρών εννοιών
και των ενεργητικών θεωριών
της θετικής απουσίας....Ι.Γ









Σοφία Ντρέκου: Στις λέξεις υπάρχει πάντα ένα πείραμα»»» Οι λέξεις τις περισσότερες φορές ιφιγένεια μου, θα έπρεπε να μιλούν με την γλώσσα της σιωπής, να διατηρηθούν οι μνήμες για να μην μένουμε απλά ήρεμοι κι ευτυχισμένοι αλλά δραπέτες σε κατάσταση κρίσης, με την δύναμη της δικαιοσύνης στην θετική απουσία. 22 Μαΐου στις 6:13 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Και το βίντεο πολύ ωραίο όπως πάντα άλλωστε. «Κάτω απ΄όλες τις λέξεις δύο σώματα ενώνονται και χωρίζουν... Η γλώσσα εγγίζει βαθύτερα απ' τα δάχτυλα.» Ενώνεται. (Γ.Ρίτσος)22 Μαΐου στις 6:16 π.μ.

Prokopios-Akis Karagatslis Η εκφυγη απ' το ευκρινές σώζει; 22 Μαΐου στις 7:50 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Το ευκρινές ενέχει του αναλλοίωτου την χάρη και η πίστη αναζητά την αιωνιότητα των ελπιζομένων και ου βλεπομένων αοράτων και αναμενομένων να συμβούν στην ενεργή αποδοχή μιάς ένθερμης αναμονής Prokopios-Akis. 22 Μαΐου στις 10:58 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, η γλώσσα αναπλάθει βιωματικά με εγκράτεια και αλληλοϋποστήριξη θεματική την πλεονάζουσα εναλλαγή των θεωριών της υφαρπαγής των πολυπλόκων δυναμικών της σκέψης... 22 Μαΐου στις 11:03 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Ιφιγένειά μου, Καλημέρα. οι λέξεις φταίνε για όλα... να φτιάξουμε μια θάλασσα με λίγες λέξεις 22 Μαΐου στις 11:06 π.μ.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία, καλημέρα ομορφιά μου ...στις λέξεις στηρίζεται η ομορφιά που αναπλάθει υποστηρίζει και αναγεννά της ψυχής το ερωτικό δυναμικό...σαν την θάλασσα ...εγκυμονεί την γενναιοδωρία της απέραντης ηδονής στου γαλανού ουρανού το γλυκοφίλημα... 22 Μαΐου στις 11:12 π.μ. ·

Prokopios-Akis Karagatslis Το ευκρινές απλούν κι αληθές. 22 Μαΐου στις 3:09 μ.μ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.