23 Δεκ 2014

Σαν αντίδοτο πίνουν όλοι οι θεοί κρασί


Σαν αντίδοτο πίνουν όλοι οι θεοί κρασί

Εμείς είμαστε όντα με βάση τον άνθρακα, οι θεοί των θρησκειών ειναι όντα με βάση το πυρίτιο:
Το έκτο στοιχείο του Περιοδικού Πίνακα είναι ο άνθρακας.

Το 666 ειναι η ζωή. Τι το έχουν οι χριστιανοί για θηρίο; δεν τους καταλαβαίνω. Είναι εχθρός η ζωή;

Ο άνθρωπος ειναι κατασκευασμένος από άνθρακα. Μας είπαν ότι το άτομο άνθρακα είναι το μοναδικό άτομο του Περιοδικού Πίνακα, το οποίο δημιουργεί ζωή (οργανική χημεία). Αλλα παλι μας δούλεψαν.

Οι επιστήμονες ακόμη από την δεκαετία του '50, άρχισαν να ερευνούν αυτά τα φαινόμενα. Συνειδητοποίησαν ότι το πυρίτιο, το οποίο βρίσκεται στο χάρτη ακριβώς κάτω από τον άνθρακα (μια οκτάβα κάτω), δείχνει σημάδια ζωής. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Η Εικόνα δείχνει πώς το πυρίτιο σχηματίζει ένα ορισμένο σχέδιο κυκλώματος, αντιδράσεις. Αυτά είναι μόνο μερικά κυκλώματα γιατί το πυρίτιο αντιδρά χημικά με σχεδόν τα πάντα και σχηματίζει χημικές ενώσεις.

Αυτά τα χαρακτηριστικά όμως τα έχει και ο άνθρακας και αφού αυτός μας έδωσε ζωή, γιατί να μην δίνει ζωή και το πυρίτιο; Και πράγματι βρέθηκαν στην γη μορφές ζωής από πυρίτιο π.χ ένα είδος σφουγγαριού στα βάθη των ωκεανών που αναπτύσσεται και πολλαπλασιάζεται, όπως οι μορφές ζωής που ειναι κατασκευασμένες από άνθρακα.

Η Γη, έχει διάμετρο περίπου 7.000 μίλια. Το πάχος του φλοιού της ειναι από 30 έως 50 μίλια, όπως το κέλυφος του αυγού, και το 25 τοις εκατό αποτελείται από καθαρό πυρίτιο. Επειδή όμως το πυρίτιο αλληλεπιδρά με σχεδόν τα πάντα, ο φλοιός στην πραγματικότητα αποτελείται από 87 τοις εκατό ενώσεις πυριτίου. Αυτό σημαίνει ότι ο φλοιός της Γης είναι σχεδόν καθαρό κρύσταλλο, με βάθος που κυμαίνεται από 30 έως 50 μίλια.

Έτσι, είμαστε σε αυτήν την τεράστια κρυστάλλινη μπάλα και πετάμε στο διάστημα με την ταχύτητα δεκαεπτά μίλια ανά δευτερόλεπτο. Εμείς είμαστε όντα με βάση τον άνθρακα, και ζούμε στην κρυστάλλινη σφαίρα την γη,που αποτελείται από κρύσταλλο πυριτίου. (τα στερεά του Πλάτωνα).

Τώρα σκεφτείτε πως λειτουργούν οι υπολογιστές; Λειτουργούν για τι έχουν πυρίτιο. Έτσι θα κάνουν σιγά σιγά ζωή με το πυρίτιο.

Πολλοί εξωγήινοι ειναι από πυρίτιο όπως οι γκρίζοι και τα εερπετοειδή. Και επειδη μας κυβερνάν τα ερπετοειδή που ειναι από πυρίτιο, γι' αυτό θέλουν την γη να έχει πολύ διοξείδιο του άνθρακος, και γι αυτό επειδη όλοι οι θεοί ήταν ερπετοειδή κι εδώ στην γη οι τροφές έχουν σίδηρο, πράγμα γι αυτούς ειναι κάτι το άρρωστο, σαν αντίδοτο πίνουν όλοι οι θεοί κρασί, γιατί το κρασί έχει στοιχείο (δεν θυμάμαι τον τύπο τώρα) που τους προφυλάσσει από δηλητηρίαση. Γι αυτό ο θεός είπε στο Νώε μόλις βγήκε από την κιβωτό να φυτέψει αμπέλι και όπως φύτεψε και δεν φύτεψε φασολάκια που γίνονται και γρήγορα. (από Δ.Μ.)

«Οι Θεοί των θρησκειών είναι όντα με βάση το πυρίτιο» Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.