14 Μαΐ 2014

Η αντίκρουση...

Αναζητώντας την εκδοχή της ομορφιάς Στη Θέα ενός Φεγγαρόφωτου

Αναζητώντας την εκδοχή της ομορφιάς
Στη Θέα ενός Φεγγαρόφωτου

Η αντίκρουση των αντιφατικών συναισθημάτων μου γίνεται ευκολότερη στη θέα ενός τέτοιου φεγγαρόφωτου. Και λέγω αντιφατικών γιατί αδυνατώ να αφουγκραστώ τη φωνή και υπόδειξη της καρδιάς μου. Άραγε, σε θέλω για ολόκληρη αυτή τη ζωή μου ή αρέσκομαι στην αυτή μετά σου αιωνιότητα!!!

Σπουδαστήριο χαίρε και ευφραίνου με την ποιότητα των σπουδαστών σου.

Δημήτριος Π. Λυκούδης » Σπουδαστήριο Ορθόδοξης Θεολογίας 13 Μαΐου 2014

Ιφιγένεια γεωργιάδου: αρέσκομαι στην αυτή μετά σου αιωνιότητα>>> την προβολή της ζωής σου... στις διαστάσεις της αιωνιότητας ...την αντικρίζεις Δημήτρη, σαν προοπτική μεγέθυνσης της εσώτερης ανησυχίας που επιφυλάσσει ένα είδωλο στο πρόσωπο που το κοιτάει, αναζητώντας την καλύτερη εκδοχή της ομορφιάς. 14 Μαΐου 2014 στις 12:11 π.μ.

Δημήτριος Π. Λυκούδης: κ. Ιφιγένεια σαν προοπτική εξάλειψης αυτού του ψευδοειδώλου. Όσο αγαπάς τόσο περισσότερο ανέχεσαι το ψευδοείδωλο εντός σου, όχι γιατί αναπαύεσαι σε αυτό, απλά γιατί με το πέρασμα του χρόνου, κατανοείς ότι το ψευδοείδωλο είναι αυτοπροβολή των ρηχών συναισθημάτων σου ή αλλιώς ότι το ψευδοείδωλο αρέσκεται να αποκαλείται έτσι, ψεύτικο και επίπλαστο εξ αρχής. Ασφαλώς το δεύτερο πρόσωπο είναι λογοτεχνική ενάργεια, δεν αναφέρομαι σε εσάς. Πολύ χαίρομαι με την παρουσία σας. 14 Μαΐου 2014 στις 12:17 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.