21 Δεκ 2013

Επιζώντων Θαυμάτων [Στην Σοφία Ν.]


Επιζώντων Θαυμάτων
Ιφ.Γεωργιάδου

Στην Σοφία Ν.

Aνάερη ελευθερία 
λευκού μαρμάρου θύμηση
τρισμέγιστου χρόνου
αιώνιο πέρασμα.

Αειθαλές της ευεξίας ανάερο. 

Δοξαστική ελεγεία 
επιζώντων θαυμάτων
στη μοναδικά 
αιωρούμενη Αγαθότητα.
Διάλογοι:
ιφιγένεια, σ'ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση.
Έχει αίσθηση αέναης ελευθερίας...

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia μου εσύ...
Αειθαλές της ευεξίας ανάερο!!!! 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:24 μ.μ. 

Sophia Siglitiki Drekou: Επιτέλους βρέθηκε: 23 Δεκεμβρίου 2013 http://ifigeneia-georgiadou-math.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2486.html

ιφιγένεια γεωργιάδου: Σοφία να ζείς να υπάρχεις να ανασαίνεις στην ευρύμαχη ελευθερία 23 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:28 π.μ.

ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
Aνάερη ελευθερία
λευκού μαρμάρου θύμηση
τρισμέγιστου χρόνου
αιώνιο πέρασμα.

Αειθαλές της ευεξίας ανάερο.
Δοξαστική ελεγεία
επιζώντων θαυμάτων
στη μοναδικά
αιωρούμενη Αγαθότητα.

ιφιγένεια γεωργιάδου: Sophia θυμάσαι; ...η πρώτη μου αφιέρωση στην ομορφιά και την αγάπη σου ....να είσαι πάντα καλά.... η Παναγιά μας να σε προστατεύει και να σου χαρίζει υγεία!!! 11 Οκτωβρίου 2014 στις 10:47 π.μ.

Sophia Siglitiki Drekou: Όμορφή μου Ιφιγένεια το βρήκα!!! 21 Δεκ 2013 (Σάββατο, 2013 Δεκεμβρίου 21 [Επιζώντων Θαυμάτων]) !!!! Αγάπη μου και ομορφιά μου σ' ευχαριστώ και σε αγαπώ πολύ γιατί εκπέμπεις φως, ελευθερία, ανεξαρτησία, μοναδική προσωπικότητα!! Μου δίνεις φτερά νοητικά σε συζητήσεις που διανοίγεις το νου μου. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:30 μ.μ.

Zachariou Christos: Τι θαυμαστή επιλογή. Η Νίκη της Σαμοθράκης κα Ιφιγένεια και κα

Sophia Siglitiki Drekou. Πόσο με αναστατώνει το μέσα μου αυτή η φώτο. Όταν βρέθηκα στο Λούβρο και την αντίκρισα να δεσπόζει της εισόδου λύγισα πραγματικά . Καθηλώθηκα πριν τα σκαλοπάτια να την θαυμάζω και αιώνες ιστορίας να περνάνε μπροστά μου σε εκείνα τα λίγα λεπτά. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Διότι τα γιατί , δεν μπορούν να απαντηθούν. Μόνη παρηγοριά το ότι πρεσβεύει την Ελλάδα μας και αυτή όπως και πολλά άλλα κλεμμένα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:19 μ.μ.

Ιφιγένεια γεωργιάδου: Christos είναι μοναδική... αυτή η ελεύθερη κίνηση των φτερών ...σε αφήνει μετέωρο με τον συλλογισμό ...αν είναι πράγματι κάτι ζωντανό και θέλει ...να σε παρασύρει μέχρι των Ουρανό ...των διθυράμβων ενθουσιασμών της... 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:22 μ.μ.

Zachariou Christos: κα Ιφιγένεια, Στην αρχική της θέση πατούσε σε πλώρη πλοίου και αυτή με τα φτερά ανοικτά δαφνοστεφάνωτη. Ανάβαση προς την ελευθερία δια της Νίκης. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 11:42 μ.μ.

Sophia Siglitiki Drekou: Η υπερβατικότητα μπορεί να είναι μόνον εμμενής ή ενδοκόσμια, ως μια πιθανή διαλογική μεταμόρφωση του τρόπου της υπάρξεως αυτών των συγκεκριμένων κτιστών όντων, στην προοπτική των μικρο-εσχατολογικών τους κλήσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται ως μικρές «ευχαριστιακές ενσαρκώσεις» του Θεού Λόγου μέσα στο κόσμο. (Από το βιβλίο του π. Νικολάου Λουδοβίκου: Θεοποιΐα - εκδόσεις Αρμός)
Για την Νίκη της Σαμοθράκης ειναι γραμμένο «Κόρη γλυκιά» αυτό το τραγούδι της Ζωής Τηγανούρια που 'ναι από την Σαμοθράκη των Μύθων κ η ίδια, σε στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη. ♪♫ «Κόρη γλυκιά» Αρετή Κετιμέ

Σοφία Ντρέκου: Μαρία μας... αυτό είναι πριν τον καθαρισμό έτσι;; Για πες μας πάλι... 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:17 π.μ.


Mazlimi Maria: Ναι, πριν, φαίνεται καθαρά από τις φωτό μου αν και είναι με το κινητό μου ...ο καθαρισμός λοιπόν διάρκεσε ένα χρόνο και κόστισε περιπου ενα εκατομμύριο € στο μουσείο του Λούβρο ..το οποίο ποσό μάζεψε με έξυπνο τρόπο όπως πάντα ..όποιος έδινε χρήματα θα αναγραφόταν το όνομα του σε μια πινακίδα !!! 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:20 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Να μας ζήσεις Μαρία μου εκ Παρισίων άμεσες πληροφορίες! 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:23 π.μ.

Σοφία Ντρέκου: Μαρία, η ομορφιά σε όλο το μεγαλείο της... σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:22 π.μ.

Mazlimi Maria: Μια πρόσφατη φώτο μετά τον πρόσφατη και πανάκριβο καθαρισμό του αγάλματος.


Mazlimi Maria: Να είσαι καλά που αγγίζεις όλα τα θέματα ...οι αναφορές στο δίκτυο είναι όλες στα γαλλικά, δεν βρίσκω τίποτα στα ελληνικά, λυπάμαι !!! Είναι πολύ ενδιαφέρον πάντως ολόκληρη η δουλειά που έγινε για την διατήρηση του !!! 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:27

1 σχόλιο:

  1. Η υπερβατικότητα μπορεί να είναι μόνον εμμενής ή ενδοκόσμια, ως μια πιθανή διαλογική μεταμόρφωση του τρόπου της υπάρξεως αυτών των συγκεκριμένων κτιστών όντων, στην προοπτική των μικρο-εσχατολογικών τους κλήσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται ως μικρές «ευχαριστιακές ενσαρκώσεις» του Θεού Λόγου μέσα στο κόσμο.
    Από το βιβλίο του π.Νικολάου Λουδοβίκου: Θεοποιΐα - εκδόσεις Αρμός (euxh.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.